Meer over ons

YOGARETREAT - SAPKUUR DAGEN -
MINDFULNESS WEEK - KOOKWORKSHOPS ...

WAT JIJ BEDENKT KAN


Als je een locatie zoekt tot 12 personen om jouw evenement aan te bieden, kan je bij ons terecht.

Tevens mogelijkheid tot ondersteuning door middel van maaltijden, yogalessen, kookworkshops door ons of iemand anders om jouw programma aan te vullen.


Dankzij de kamers met eigen badkamer en toilet, de professionele ruime keuken, grote woonkamer, grote yogazaal, sauna en terras biedt Cobreville 43 alle opties om jouw evenement waar te maken.


Laat ons weten wat je wilt realiseren en we gaan samen aan de slag!


Wanneer je ons een detail stuurt van wat je wenst te organiseren, te gebruiken, welke maaltijden je eventueel wenst te laten bereiden door de gezondkok, ... bezorgen we je een prijsoverzicht op maat.

Ludo zijn tweede naam is De Gezondkok. Na een druk bestaan als chef, liet hij Vlaanderen achter zich om in de Ardennen Cobreville43 op te richten.

Via een opleiding aan de Levensschool, is zijn gastronomische kennis uitgebreid met de nodige kennen rond gezonde voeding en het menselijk lichaam.

Sapkuren, voetreflexologie, massages, .... Alle domeinen kunnen aan bod komen in jouw evenement.


Lin liet een druk leven in de retail achter zich om over te stappen in een wereld van yoga, meditatie, hypnose en gezonde voeding. Een opleiding als voedings- gezondheids- en levenswijze consulent heeft haar leven totaal veranderd.


In 2021 hebben onze beide wegen mekaar gekruisd.

Onze ambities zijn gelijklopend. Onze liefde voor mekaar is groot.

En samen willen we evolueren en jullie laten evolueren in het leven.


Liefs Lin & Ludo